Zekerheid met het GGTO Garantiefonds

Artventures is aangesloten bij het GGTO garantie­fonds en de reis-branche­vereniging VvKR. Jouw geld is dus gegaran­deerd veilig bij ons!

GGTO Garantiefonds

Je hebt het vast wel eens gehoord. Mensen hebben geboekt bij één of andere onbekende reisorganisator en zijn dan ineens hun geld kwijt omdat de reisorganisatie plotseling failliet is. Bij Artventures heb je in ieder geval de zekerheid dat dit niet kan gebeuren. Jouw geld is veilig bij ons. Wij zijn namelijk aangesloten bij het GGTO garantiefonds. Je kunt ons zelfs een aantal keren vinden in de deelnemerslijst onder nummer 1568.

Het GGTO garantiefonds heeft strenge toelatingscriteria en keert altijd uit aan consumenten, in geval een reisorganisatie failliet gaat, of de terugreis ineens niet meer kan regelen. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge financiële voorwaarden. Voor jou dus een geruststellende gedachte om zonder zorgen op vakantie te gaan.

Waar staat GGTO voor

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantie­fonds GGTO garandeert reizigers die een pakketreis **) hebben geboekt bij een aan­gesloten touroperator dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.
Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.


**) De garantie wordt geboden op pakketreizen, zoals fietsvakanties, trektochten, combinatie-reizen en complete arrangementen. De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets. Voor dergelijke boekingen brengen wij dus ook geen klantenbijdrage in rekening.Aangesloten touroperator

De aangesloten touroperator draagt het GGTO-logo op haar website en briefpapier en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds GGTO in haar reisvoorwaarden.
Op de website van GGTO vindt u alle aangesloten touroperators terug. Staat uw reisaanbieder er niet bij? Dan biedt deze reisorganisatie geen garantie via het garantiefonds.

De touroperator brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 9,- per persoon in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Heeft u geboekt bij een aangesloten touroperator, en is deze touroperator in financieel onvermogen gekomen, en heeft u de reissom reeds (gedeeltelijk) voldaan, dan kunt u uw schade claimen bij het GGTO.

Artventures en VvKR

Artventures is ook lid van de Vereniging voor Klein­schalige Reis­organi­saties VvKR. De leden zijn ervarings­deskundigen en staan voor een persoon­lijke benadering en zijn gericht op klein­schalig toerisme. De reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommo­daties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Deze reis­specialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Lidmaat­schapnr. Artventures: 19015.

We hebben 2 type fietsen voor je klaar staan

MTB Tour (e-MTB's)

Avontuur door de bossen van Hongarije

Je beleeft een prachtige week in verschillende natuurgebieden in zuid-west Hongarije. Elke dag gaan we met gids(en) een mooie mountainbike tour doen door bossen, over heuvels en langs meren in een schitterend gebied. Wij rijden met krachtige e-MTB's waardoor deze avontuurlijke week  voor veel mensen, met enige MTB ervaring, perfect geschikt is. Ook als je minder ervaring met off-road rijden hebt, leren we je de eerste dag een aantal technieken waardoor je de overige dagen prima op pad kunt op je e-MTB. Geen vakantieweek is hetzelfde, de groepsgrootte varieert, maar we hebben allemaal één doel: een fantastisch mooie fietsweek in een supergaaf land met een overdaad aan natuur, cultuur, lekker eten en gastvrijheid. Tijdens MTB tochten worden uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen.


Ostrichoo MTB e-bike

Fietsvakantie (Giant e-Bikes)

Mooie tochten voor de echte liefhebber

Een hele vakantie genieten van een indrukwekkend decor van rust en natuur­schoon. Elke dag kun je een andere prachtige fietstocht maken over verharde- maar ook onverharde wegen. Je maakt gebruik van onze standaard elektrische fietsen (Giant, gazelle, 250W). Je verblijf is op basis van logies, half- of volpension. Wij hebben vervoer in Hongarije met Minibus of Touringcar van en naar het vliegveld en naar schitterende fietsgebieden. Maar de meeste fietsroutes starten gewoon vanaf onze locatie en je fietst van dorp naar dorp, mooie stadjes, en schitterende uitkijkpunten. Op de locatie waar je verblijft hebben we een zwembad met groot terras vanwaar we van een geweldig uitzicht genieten over de Koppany vallei. Boek dé fietsvakantieweek die je niet snel zult vergeten! Of check eerst de beschikbaarheid.


Giant Twist e-bike