MTB Fietsen van Tab naar Törökkoppány 21km
12 februari 2021 

MTB Fietsen van Tab naar Törökkoppány 21km

Weer een deel van de befaamde Sultans Trail verkend, nu met de MTB. Het is winter 2021 en er ligt veel sneeuw. Hopende dat de paden bevroren waren om niet weg te zakken in de modder. Nu heeft de MTB 2,5 inch banden dus redelijk breed, maar inderdaad waren de paden goed hard (af en toe zak je door het ijs dat op de plassen ligt). Verder was de temperatuur onder nul en er stond nog een gure wind bovendien. Maar al met al waren de plaatsjes prachtig van het witte landschap. Bekijk hier de video!


 
Je kunt hier nog de tocht zelf nog even bekijken door je muis over het onderste gedeelte van het scherm te bewegen. Met ‘% Grade’ en ‘Velocity’ kun je de stijgingen en de snelheid nog even bekijken.

Over de schrijver
Jean is fiets- en wandelgids in Hongarije en begeleidt alle fietsvakanties in Hongarije. Hij organiseert de tochten, zowel de lange- en korte dagtochten maar ook de trekking-tours, in de gehele provincie Somogy, waar Artventures is gevestigd. De meeste fietsvakanties worden door Jean gedaan en hij is aanspreekpunt voor alle gasten die jaarlijks naar Hongarije reizen om er een fantastische MTB of E-bike-vakantie te beleven.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down