Wij regelen je vluchtJij hoeft alleen naar het vliegveld te gaan

We vliegen met verschillende maatschappijen

Als je een mooie fietsvakantie naar ons in Hongarije wilt boeken, kunnen wij, tegen kostprijs, de vliegticket voor je regelen. Je hoeft, in dat geval, alleen maar naar het vliegveld te gaan, in te stappen en in Budapest staat onze bus dan al voor je klaar. Bij groepsreizen is de transfer van Budapest naar onze vakantie-locatie dan helemaal gratis!

Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij het beste aanbod heeft, de beschikbare data en uiteraard de prijs. Ruim vooraf kiezen we de luchthaven waarvan de groep vertrekt, zodat iedereen tegelijk in Budapest aankomt. Vanaf het vliegveld in Budapest word je opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook, tegen kostprijs, mogelijk.

Welke Fietsvakantie wil jij doen in Hongarije?

MTB Tour

Avontuur door de bossen van Hongarije

Je beleeft een prachtige week in verschillende natuurgebieden in zuid-west Hongarije. Elke dag gaan we met gids(en) een mooie mountainbike tour doen door bossen, over heuvels en langs meren in een schitterend gebied. Wij rijden met krachtige e-MTB's waardoor deze avontuurlijke week  voor veel mensen, met enige MTB ervaring, perfect geschikt is. Ook als je minder ervaring met off-road rijden hebt, leren we je de eerste dag een aantal technieken waardoor je de overige dagen prima op pad kunt op je e-MTB. Geen vakantieweek is hetzelfde, de groepsgrootte varieert, maar we hebben allemaal één doel: een fantastisch mooie fietsweek in een supergaaf land met een overdaad aan natuur, cultuur, lekker eten en gastvrijheid. Tijdens MTB tochten worden uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Fietsvakantie (e-Bike)

Mooie tochten voor de echte liefhebber

fietsvakantie drie gasten op ebikes

Een hele vakantie genieten van een indrukwekkend decor van rust en natuur­schoon. Elke dag kun je een andere prachtige fietstocht maken over verharde- maar ook onverharde wegen. Je maakt gebruik van onze standaard elektrische fietsen (Giant, gazelle, 250W). Je verblijf is op basis van logies, half- of volpension. Wij hebben vervoer in Hongarije met Minibus of Touringcar van en naar het vliegveld en naar schitterende fietsgebieden. Maar de meeste fietsroutes starten gewoon vanaf onze locatie en je fietst van dorp naar dorp, mooie stadjes, en schitterende uitkijkpunten. Op de locatie waar je verblijft hebben we een zwembad met groot terras vanwaar we van een geweldig uitzicht genieten over de Koppany vallei. Boek dé fietsvakantieweek die je niet snel zult vergeten! Of check eerst de beschikbaarheid.

Vragen? Neem gerust contact op.