Over Fietsen in Hongarije

Waarom wij, Annerie en Jean, jou een vakantie in Hongarije bezorgen die je niet snel zult vergeten. Een land waaraan je niet snel denkt, maar dat zeker interessant is om een keer te beleven. Fietsen op e-bikes of met e-MTB's door de bossen van Hongarije.

Voor komend seizoen organiseren wij helaas geen fietsvakanties

Voor komend seizoen organiseren wij helaas geen fietsvakanties

Hallo! Leuk dat je even kijkt op onze website. Wij zijn Annerie en  Jean en zijn in 2003 naar Hongarije vertrokken. Een heerlijk land dat sinds 2004 lid is van de EU met gastvrije mensen, veilig en overwegend katholiek. Een land waar de tijd 40 jaar stil lijkt te hebben gestaan, maar waar alles toch goed geregeld is. Kom naar Hongarije en 'beleef' het land in al zijn facetten. Fietsen op e-bikes  kan iedereen, of doe de MTB fietsvakantie op electrische MTB's door de bossen van Hongarije (met gids). We organiseren kleinschalige fietsvakanties en hebben alles in eigen beheer, mooie authentieke accommodaties, meer dan 25 prachtige fietsroutes,  een gezellige bar, uitstekend transport en zitten op een plek met weergaloze uitzichten direct vanaf je terras of zwembad, midden in de vrije natuur. Boeken gaat snel en eenvoudig en alles is goed en veilig geregeld. Wij zijn bijvoorbeeld lid van het reisgarantiefonds GGTO zodat je geld altijd veilig is bij ons. Kom je ook een keer?


Hartelijke groet, Annerie & Jean

Fietsen in Hongarije

Je houdt van natuur, rust, maar ook van cultuur en geschiedenis. Tijdens je vakantie wil je ook wat doen, heerlijk fietsen of nieuwe mensen ontmoeten, en met gelijkgestemden een heerlijke tijd beleven in een schitterende omgeving, onthaasten, of de accu weer eens goed opladen!

Wij (Annerie, Jean en ons fietsteam) bieden jou dan precies hetgeen dat je zoekt. Hongarije is de ideale vakantiebestemming die ervoor zorgt dat je een vakantie beleefd die je niet snel zult vergeten.

Voor de echte snelle MTB-er maar ook voor de wat oudere fietsliefhebber biedt Artventures je een mooie vakantie, maar ook als je alleen met vrienden of je hele gezin bijvoorbeeld 3 weken één van onze vakantiehuizen huurt kun je bij ons terecht.

Voor de meest verfente fietser hebben we 100-den kilometers routes klaarliggen in de mooiste natuurgebieden van Hongarije. Sterker nog; Artventures ligt precies midden in het Koppányvölgy natuurpark. Een beschermd natuurgebied van maar liefst 16.500 hectare langs de Koppány-creek.

Hi, mijn naam is Jean en ik ben fietsgids in Hongarije voor fiets groeps-MTB-vakanties. Ook als je individueel wilt fietsen met je eigen groep of fietstochten op gewone e-bikes wilt doen dan ben je bij ons (Artventures) aan het juiste adres. Dus wil je wat spectaculairders en vind je het leuk om binnen een gezelschap van een MTB fietsgroep te fietsen door de schitterende bospaden en onderweg gezellig te kletsen en samen wat te eten en te drinken of voel je juist meer voor een individuele rustige fietsvakantie? Een vakantie waarbij je zelf bepaalt hoe je dagindeling is, hoe lang of snel je fietst, wanneer je pauzeert en zelf bepaalt hoe je fietsroute er uit ziet. 

Fietsen met een georganiseerde MTB-groep heeft natuurlijk zijn voordelen en is zeer avontuurlijk, maar een individuele wandelvakantie op gewone e-bikes zeker ook. Ik organiseer het voor je in Hongarije. Vul je E-mail even in dan hou ik je graag op de hoogte over onze fietsavonturen in Hongarije en ik geef je af en toe ook nog gratis fietstips.

Jean - Fietsgids Hongarije

Maak kennis met ons fietsteam:

Annerie

Eigenaar Artventures

Jean

Fietsgids

Annelies

Maaltijden / keuken

Frank

Fietsgids

Fietsvakanties in Hongarije op MTB Mountaunbike

Waarom wij kozen voor Hongarije

....hoe leg je uit wat je voelde toen je voor het eerst hier op deze plek kwam. Jean doet een poging om het uit te leggen. 

Hongarije was nog niet aangesloten bij de EU. Het was april 2003 en we trokken met onze 25 jaar oude Daf camper door Hongarije. Vele facetten van het Hongaarse landschap hebben we bekeken. En op deze plek hier in de provincie Somogy waren we gelijk verliefd. Het uitzicht fenomenaal en het klimaat heerlijk.

Straten vol met bloeiende kersenbomen, dorpjes in het glooiende landschap, als zo ook het dorpje Somogyacsa. Ons sporthart zag en overwon en voelden dat dit de plek was! Een plek om tot jezelf te komen, heerlijk fietstochten te maken en te genieten van stilte en de natuur.

Onze verschillende fietsvakanties

MTB Tour (e-MTB's)

Avontuur door de bossen van Hongarije

Je beleeft een prachtige week in verschillende natuurgebieden in zuid-west Hongarije. Elke dag gaan we met gids(en) een mooie mountainbike tour doen door bossen, over heuvels en langs meren in een schitterend gebied. Wij rijden met krachtige e-MTB's waardoor deze avontuurlijke week  voor veel mensen, met enige MTB ervaring, perfect geschikt is. Ook als je minder ervaring met off-road rijden hebt, leren we je de eerste dag een aantal technieken waardoor je de overige dagen prima op pad kunt op je e-MTB. Geen vakantieweek is hetzelfde, de groepsgrootte varieert, maar we hebben allemaal één doel: een fantastisch mooie fietsweek in een supergaaf land met een overdaad aan natuur, cultuur, lekker eten en gastvrijheid. Tijdens MTB tochten worden uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Fietsvakantie (Giant e-bike)

Mooie tochten voor de echte liefhebber

Een hele vakantie genieten van een indrukwekkend decor van rust en natuur­schoon. Elke dag kun je een andere prachtige fietstocht maken over verharde- maar ook onverharde wegen. Je maakt gebruik van onze standaard elektrische fietsen (Giant, gazelle, 250W). Je verblijf is op basis van logies, half- of volpension. Wij hebben vervoer in Hongarije met Minibus of Touringcar van en naar het vliegveld en naar schitterende fietsgebieden. Maar de meeste fietsroutes starten gewoon vanaf onze locatie en je fietst van dorp naar dorp, mooie stadjes, en schitterende uitkijkpunten. Op de locatie waar je verblijft hebben we een zwembad met groot terras vanwaar we van een geweldig uitzicht genieten over de Koppany vallei. Boek dé fietsvakantieweek die je niet snel zult vergeten! Of check eerst de beschikbaarheid.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat een mooie fietsomgeving"
De fietsvakantie met gids Jean was fantastisch. Wat een mooie omgeving om met de MTB te doen. Door bossen, verlaten dorpjes, open velden, langs meertjes. Zeker een aanrader voor elke fietsfanaat. Groetjes, Bas Bergsma
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Bedankt voor de heerlijke fietsvakantie"

Hi Annerie en Jean, bedankt voor de heerlijke fietsvakantie die wij bij jullie mochten doen. De nieuwe e-MTB's reden als een speer, stijl omhoog, over de heerlijke bospaden, het was in één woord: Super! Bedankt voor de heerlijke week! Ron en Linda
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Het prachtige Hongaarse landschap"
Fietsen door het prachtige Hongaarse landschap is nog nooit zo makkelijk geweest. De e-bikes deden het fantastisch! Jullie hebben het goed voor elkaar! Bedankt voor de mooie week, zeker voor herhaling vatbaar. Ank Verdonk
Ms. Nameless
Add Your Stars